Zwarte handdoeken

Zwarte handdoeken

Sterk zwart

Een tijdloze, ijzersterke kleur, dat is zwart. Zwarte handdoeken vormen een stijlvol en stoer accent in verschillende soorten badkamers. Bijkomend voordeel: op zwart zijn vlekken niet goed zichtbaar. Zwarte handdoeken zijn op allerlei manieren te combineren voor steeds een ander effect. Zo staat zwart badtextiel net zo prachtig in een badkamer in aardetinten als in een zwart/witte badkamer! Of combineer zwarte handdoeken met felle tinten voor een knaleffect.

Zwart in de badkamer

Zwart is een bijzonder sterke ‘kleur’. Omdat zwart al het licht absorbeert in plaats terug te kaatsen, is het in feite geen echte kleur. Dit is ook de reden waarom zwart zo’n intens karakter heeft. Wanneer een ruimte teveel zwart bevat, kan dat de sfeer benauwen. In een kleine badkamer is zwart daarom het best te gebruiken als accentkleur. Verf of betegel bijvoorbeeld 1 wand in de kleur zwart voor een stijlvol en stoer effect. Grote badkamers in de kleur zwart, gecombineerd met bijvoorbeeld grijs, antraciet, hout of beige, zien er verrassend chique uit en hebben tegelijkertijd een intieme sfeer. Zwarte badkamers zijn dan ook heel populair.

Zwart in uw badkamer
Zwart badtextiel

Zwarte handdoeken en ander badtextiel

Is de badkamer overwegend zwart, dan ligt de keuze van zwart badtextiel voor de hand. U kunt hiermee een rustige eenheid creëren. Of combineer zwarte handdoeken met bijvoorbeeld grijze, beige of taupe handdoeken. Dit geeft meer variatie, maar de stijlvolle uitstraling blijft behouden. In badkamers met een zwart accent kunnen zwarte handdoeken dat accent verder versterken. Zwarte handdoeken kunnen uiteraard ook prima combineren met andere kleuren badkamers. Zo zorgt zwart badtextiel voor een stoere tegenhanger in een neutrale badkamer. Zwart als accentkleur staat ook altijd geweldig in een witte badkamer: de combinatie zwart/wit raakt nooit uit de mode!

Handdoeken in de kleur 

 kopen?