Witte handdoeken

witte handdoeken

Witte handdoeken ogen schoon en fris. Wit staat voor zuiverheid en reinheid en is een kleur die overal bij past. En in combinatie met verschillende kleuren heeft wit steeds weer een andere uitstraling: chique, modern, klassiek of romantisch. Een handdoek in de kleur wit staat perfect in een strakke, minimalistische badkamer maar gaan ook prima samen met een landelijk of romantisch interieur. Witte handdoeken zijn eigenlijk heel veelzijdig en nooit saai!

Witte badkamer

Een tijdloos witte badkamer is bij veel mensen favoriet. Een witte badkamer oogt ruim en licht en is ideaal voor kleinere ruimtes. Wit is bovendien de standaard kleur voor badkamer sanitair, waardoor een witte badkamer rust en eenheid geeft. Daarnaast is deze zuivere kleur een ideale basis om mee te combineren. Bijvoorbeeld met nog meer wit, of juist met zwart, met neutrale tinten of een knalkleur. Wit in combinatie met hout staat erg charmant en geeft een ontspannen, lichte sfeer. Hiermee creëert u een echte spa in huis! Een zwart/witte badkamer is heel krachtig en stoer. En wit met ton sur ton tinten als crème en oyster oogt heel chique. Combineer wit met natuurlijke kleuren als beige en zand voor een rustgevende eenheid. Wit in combinatie met een sprekende kleur, zoals turquiose of paars, is modern en fris. Combineer wit met roze of een andere pasteltint en schep een romantische, vrouwelijke sfeer.

Witte badkamer
Wit badtextiel

Witte handdoeken

Met witte handdoeken behoudt u de rust en eenheid in uw witte badkamer. Een handdoek in de kleur wit is in allerlei stijlen te koop. Een klein borduursel, sierstreep of ingeweven motief laat de ene witte handdoek er net even anders uitzien dan de andere. Sommige witte handdoeken hebben een romantisch accent, zoals een bies met bloemendessin of een kanten randje. Een afwerking van satijn zorgt voor een chique accent. U kunt ook witte handdoeken kopen met een minimalistisch beige streepje. Of kies juist voor een minimalistisch ontwerp zonder tierlantijnen. Kies de handdoek die u het mooiste vindt en het beste past in uw badkamer. Kijk ook naar de dikte van de handdoek. Dit zegt veel over de kwaliteit, zachtheid en het absorptievermogen. U kunt de dikte aflezen aan het aantal gram per vierkante meter. Hoe meer gram, hoe dikker de handdoek. Met zo’n weldadige witte handdoek van hotelkwaliteit voelt uw badkamer aan als een wellness resort!

Handdoeken in de kleur 

 kopen?