Paarse handdoeken

paarse handdoeken

Kom tot rust met paars

Paarse handdoeken mogen gezien worden! Paars is een prachtige kleur met veel facetten. Paars met veel blauw is koel, terwijl aubergine een warme variant is van paars. De kleur wordt geassocieerd met creativiteit en spiritualiteit en wordt geassocieerd met wellness. Als combinatiekleur is paars heel veelzijdig; het past bij alle basiskleuren zoals bruin, wit, grijs en zwart. Kleed uw badkamer aan met handdoeken in de kleur paars en u kunt er heerlijk ontspannen!

Paars in de badkamer

Een geheel paarse badkamer zal wellicht wat teveel van het goede zijn, maar met paarse accenten wordt uw badkamer een plek die rust en ontspanning uitstraalt. De spirituele, creatieve kracht van paars werkt namelijk kalmerend op de geest. Paars is niet voor niets een kleur die veel in wellness resorts wordt gebruikt! Een paarse vloer, wand of badkamermeubel is dus een heel goede keus voor uw badkamer. U kunt dit heel goed combineren met een witte basis, maar ook met een grijze, antraciet, creme, taupe of zwarte basiskleur. Paars staat ook mooi bij hout. Lila of lavendel bijvoorbeeld in combinatie met licht hout geeft een lichte sfeer die doet denken aan de zonnige Franse Provence. Deze kleuren staan net als violet ook erg mooi bij grijs. Aubergine bevat veel bruin en oogt daarom rijk en warm. Aubergine combineert prachtig met de warme ondertonen van crème, taupe en bruin en materialen als marmer en goud. Voor een echt luxueuze badkamer!

Paars in uw badkamer
paars badtextiel

Paarse handdoeken

Paarse handdoeken zijn heel geschikt om meer kleur in uw badkamer te brengen of het paarse kleuraccent te versterken. U kunt het paarse badtextiel aanvullen met gastendoekjes, washandjes, badlakens en een badmat in dezelfde kleur. Wilt u paarse handdoeken kopen, dan kunt u kiezen uit vele tinten en varianten. Lila, violet, plum, aubergine of paars in combinatie met wit: kies de tint die u het mooiste vindt en het mooiste in uw badkamer past. Kijk ook naar de dikte van de handdoek. Dit zegt veel over de kwaliteit, zachtheid en het absorptievermogen. U kunt de dikte aflezen aan het aantal gram per vierkante meter. Hoe meer gram, hoe dikker de handdoek. En wat geeft een beter wellness gevoel dan een fijne dikke handdoek in de kleur paars? Met deze paarse handdoeken geniet u steeds weer van uw badkamer ritueel!

Handdoeken in de kleur 

 kopen?