Handdoek kleuren

Zwarte
handdoeken

Paarse
handdoeken

Witte
handdoeken

Blauwe
handdoeken

Creme
handdoeken

Groene
handdoeken

Grijze
handdoeken

Taupe
handdoeken

Handdoek kleuren

De kleur van een handdoek is vaak de belangrijkste overweging tijdens het handdoek kopen. En de keuze in handdoek kleuren is enorm; van klassiek crème tot trendy plum. Voor elke smaak en stijl is er wel een bijpassende kleur handdoek te koop!

Handdoek kopen op kleur

Handdoeken kopen op kleur is heel eenvoudig en leuk! Welke kleur u zoekt, hangt af van uw badkamer interieur en uw persoonlijke smaak. U kunt kiezen om alles in dezelfde kleur te laten of juist te werken met nieuwe, contrasterende of bijpassende accentkleuren. Zoekt u alle handdoeken in 1 kleur of wilt u 2 kleuren combineren? Gaat u voor een rustige eenheid of wilt u meer dynamiek in de badkamer brengen? Met kleur kan alles!

Kleur & sfeer

Of u nu een kleine of grote badkamer hebt, in moderne of klassieke stijl: kleur zorgt voor sfeer in elk interieur. Met handdoeken in bepaalde kleuren kunt u de sfeer versterken of juist meer dynamiek aan het interieur toevoegen. Elke kleur heeft zijn eigen uitstraling en gevoel. Zo heeft turquoise een frisse, positieve sfeer en zwart staat stijlvol en stoer. Wit lijkt schoon en hygiënisch en lichte kleuren – zoals zeegroen, roze, geel, lila en creme, laten de badkamer groter lijken. Kies de handdoeken kleuren met zorg en bepaal zo de sfeer van uw badkamer interieur!

Kleuren combineren

Alles in dezelfde kleur is een veilige keus die het badkamer interieur mooi rustig houdt. Kleuren combineren kan echter verrassende resultaten opleveren. Zo combineert roze prachtig met donkerblauw en hout met turquoise geeft een zomerse, mediterrane sfeer. Groene handdoeken geven een kalmerend tintje aan een badkamer. Helemaal in combinatie met planten! Handdoeken in verschillende aardetinten passen helemaal in de huidige interieurtrend, vooral in combinatie met natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen. Of voeg juist zwarte handdoeken toe voor meer pit! Let wel, hoe meer kleurschakeringen een badkamer heeft, hoe kleiner die lijkt. Bij een kleine badkamer kunt u het best voor maximaal 2 accentkleuren kiezen.

handdoeken zachte kleuren